Uge: 8-2025 |
Dato: 10/2/2025 - 16/2/2025 |
Mandag | Tirsdag | Onsdag | Torsdag | Fredag |
---|---|---|---|---|
Mørbradbøf Waldorf med.![]() ![]() Tomatsalat med pesto. ![]() Pastasalat med grønkål og svampe. ![]() Æg og rejer med dildmayo. ![]() ![]() Røget skinke med italiensk salat. ![]() ![]() Pastrami med tomatmarmelade. ![]() ![]() Oste og frugt. ![]() |
Fiskefrikadeller med caperssauce og dild kartofler.![]() ![]() Savoykålsalat med appelsin og granatæble. ![]() Slagterens spegepølse med. ![]() ![]() Skiver af kalkun med tomatchutney. ![]() ![]() Ost og frugt. ![]() |
Tacos med Kylling, guacamole og salsa.![]() ![]() Linsesalat med vindruer og gulerod. ![]() . ![]() Crabcakes med sød chili dressing. ![]() ![]() Slagterens pate med tzatzikki. ![]() ![]() Carpaccio med tomat vinagreitte. ![]() ![]() Oste og frugt. ![]() |
Kalvetykkam med .![]() ![]() Bulgur med squash og sukkerærter. ![]() Cremet hønsesalat med æble og Peberrod. ![]() ![]() Sprængt oksebryst med . ![]() ![]() Røget makrel med . ![]() ![]() Ost og frugt. ![]() |
Andreas italienske tomatsuppe med .![]() ![]() Sesamstegt knoldselleri med grønkål. ![]() Bønnesalat med ristet chorizo. ![]() Gravet filet med rævedressing. ![]() ![]() Tunmousse med dild og syltet grønt. ![]() ![]() Roastbeef med remoulade og ristede løg. ![]() ![]() Oste og frugt. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |