Uge: 46-2025
Dato: 10/11/2025 - 16/11/2025
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Øl-selleri braiseret and.  
Kål med æble, valnødder og peberrod. 
Quinoasalat med kikærter og granatæble. 
Rimmet laks med agurk og cremet dild.  
Skiver af kyllingebryst med spinat, hertil italiensk salat.  
Pastrami med pickles og cornichons.  
Ost og frugt. 
Sporvognskål.  
Hasselbagte græskar med brunet smør. 
Bopghvede salat med grillet gulerod og fennikel i appelsindressing. 
Vitello tonatto.  
Wraps med okse.  
Kyllingsalat med rucola, ananas og hytteost.  
Ost og frugt. 
Kylling i guajillo-mole. P
Tabulehn med persille og tomat. 
Mexicansk bønnesalat. 
Skinke med italiensk salat og tomater.  
Roastbeef med ristet løg og peberrod.  
Vestrerhavssalat.  
Ost og frugt. 
Bouef Bourgogne med bagt rodfrugtmos.  
Franske blade med vinagreitte. 
Broccolisalat med solsikkekerner. 
Skiver af flæskesteg med rødkål.  
Skiver af røget torskerogn med remoulade og citron.  
Fransk pate med selleriremoulade og sylt.  
Ost og frugt.H
Græskar suppebar med tilbehør.
Nudelsalat med bøf.
Salat med østershatte og spicy dressing med ingefær og lime. 
Tunmousse med dressing.  
Gravet okse med melon salsa.  
Rullepølse med sky og karse.  
Ost og frugt.H



= Lavt fedt indhold = Ko - Kalv = Vildt
= Mellem fedt indhold = Gris = Fjerkr�
= H�jt fedt indhold = Lam = Fisk


Ret til �ndringer forbeholdes

Bliv inspireret med en god opskrift p� www.opskrifter.dk