Uge: 8-2025
Dato: 10/2/2025 - 16/2/2025
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Mørbradbøf Waldorf med.  
Tomatsalat med pesto. 
Pastasalat med grønkål og svampe. 
Æg og rejer med dildmayo.  
Røget skinke med italiensk salat.  
Pastrami med tomatmarmelade.  
Oste og frugt. 
Fiskefrikadeller med caperssauce og dild kartofler.  

Savoykålsalat med appelsin og granatæble. 

Slagterens spegepølse med.  
Skiver af kalkun med tomatchutney.  
Ost og frugt. 
Tacos med Kylling, guacamole og salsa.  
Linsesalat med vindruer og gulerod. 
. 
Crabcakes med sød chili dressing.  
Slagterens pate med tzatzikki.  
Carpaccio med tomat vinagreitte.  
Oste og frugt. 
Kalvetykkam med .  
Bulgur med squash og sukkerærter. 

Cremet hønsesalat med æble og Peberrod.  
Sprængt oksebryst med .  
Røget makrel med .  
Ost og frugt. 
Andreas italienske tomatsuppe med .  
Sesamstegt knoldselleri med grønkål. 
Bønnesalat med ristet chorizo. 
Gravet filet med rævedressing.  
Tunmousse med dild og syltet grønt.  
Roastbeef med remoulade og ristede løg.  
Oste og frugt. 



= Lavt fedt indhold = Ko - Kalv = Vildt
= Mellem fedt indhold = Gris = Fjerkr�
= H�jt fedt indhold = Lam = Fisk


Ret til �ndringer forbeholdes

Bliv inspireret med en god opskrift p� www.opskrifter.dk